tiistai 30. kesäkuuta 2020

Nora Roberts: Etsijät

 

Fiona Bristowin eläm näyttää täydelliseltä idylliltä. Hän pitää suosittuna koirakoulua ja osallistuu labradorinnoutajiensa kanssa vapaaehtoisena kaonneiden etsimiseen. Kukaan ei uskoisi, että hän on vuosia aisemmin selviytynyt ainoana henissä sarjamurhaajan kynsistä.

Rauhallinen elämä Oreas Islndilla saa uuden käänteen, kun taiteilija Simon Doyle pyytää apua riiviökoiransa Jawsin kasvattamiseen. Koiran kanssa Fiona pärjää kylä, mutta rosoinen taitelijasielu Simon on toinen asia. Vähitellen Simon alkaa arvostaa Jaws-koiran kanss mainiosti etenevää Fionaa yhä  enemmän. Yllättäen mnneisyys alkaa vainota Fionaa jälleen, kun sarjamurhaaja saa jäljittelijän -joka aikoo tällä kertaa viimeinkin napata hänet...


Kirjoitustyyli on mielekästä ja kun tämä kirja loppui halusin tietää enemmän kirjailijasta ja hänen teoksistaan. Sen kirjan jälkeen olen etsiskellyt Nora Roberts'in kirjoja ja nyt löysin Etsijät kirjan ja halusin lukea.

Vähän petyin kun ensin luulin että kirja on osaksi turvapaikka kirjaa mutta eihän se ollutkaan. Niin pohtdin oliko tässä mitään järkeä sitten lukea. Mutta kun olin päässyt hyvään kohtaan se muuttui paljon kiinnostavammaksi. Tykkään siitä miten Nora kirjoittaa.  Olen jälleen kerran niissä maailmoissa mitä kirjan teksti antaa mulle. 


Kuva: celianet
Teksti: celianet
Kustannusyhtiö: Gummerus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti