maanantai 19. lokakuuta 2020

Arne Dahl: Rajamaat

 

15-vuotias Ellen Savinger on ollut kadoksissa kolme viikkoa. Syrjäisen talon uumenista löytyvät jäljet ohjaavat oudon rikollisen jäljille. Tukholmalainen poliisi Sam Berger epäilee sarjamurhaajaa, mutta ilman ruumista on vaikea todistaa mitään. 

Miten salaperäinen pyöräilijänainen liittyy katoamiseen? Entä mitä salaisuuksia Bergerin omasta menneisyydestä löytyy - salaisuuksia, joita hän ei ole halunnut ajatella vuosikausiin?

Nopeatempoinen Rajamaat aloittaa Arne Dahlin uuden kirjasarjan. Sen keskushenkilöinä ovat rikosylikonstaapeli Sam Berger ja turvallisuuspoliisin soluttautuja Molly Blom.

Kuva ja teksti:celianet
Kustannusyhtiö: Into


Löysin kirjan kirjakaupasta ja kun luin kirjan takakantta olin sitä mieltä, että tämän luen. En kuitenkaan koskaan saanut aikaiseksi mennä kirjastosta lainaamaan joten tyydyin kuuntelemaan äänikirjana.

Mielestäni alussa kirja tuntui erittäin tylsäksi, paitsi kun tuli vähän toimintaa mutta sitten taas hiljentyi kunnes puolessavälissä kirja oikeasti alkoi kiinnostamaan ja joka päivä kuuntelin monta tuntia.

Arne Dahl on ruotsalainen kirjailija ja tämä kirjailija on nyt minun listassani, voin lukea lisää hänen kirjojaan. 
#poliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti