lauantai 5. joulukuuta 2020

Sita Salminen: Lupa

 

Sinun kehosi,
Sinun lupasi.

Sita Salmisen esikoisteoksen tarinat vievät lukijansa niin fantasijat toteuttavaan hierontaan, joogasalin saunan kuumuuteen kuin illantummaan toimistoon.

Kokoelma on nautinnollinen puheenvuoro seksipositiivisuuden puolesta. Novelleissa koertaan sekä roolileikin kutkuttavaa jännitystä että arki-illan tutussa lämmössä syttyvää intohimoa, mutta kiihottavinta on vapaus olla juuri sellainen kuin on.

Yritin kuunnella tätä äänikirjana viime keväänä, mutta en pystynyt oli liian epämukavan tuntuinen mieli sen jälkeen. Joten jätin äänikirjan kesken ja unohdin asian. Siitä meni puolivuotta, kun olin kirpputorilla ja löysin kirjan suhkot halvalla, ostin ja yritin uudelleen äänikirja-lukemista ja kirja taittuikin vähän paremmin eikä tullut heti niin epämukava fiilis. Nyt olen kuitenkin päässyt sen "epämukavuuden" toiselle puolelle (eli eteenpäin kirjassa) ja kirja vaikuttaa sellaiselta että sen pystyy vielä lukemaan  loppuun asti.

Olin vähän yli puolessa välissä kun olin lukenut kirjaa, en pysty keskittymään koska epämiellyttävät mielikuvat tulee, joten jatkoin loppu kirjan äänikirjan kuunteluna ja tein kaikkea muuta samalla kun kuuntelin ja näin kirja meni ihan sujuvasti loppuun asti.

Suosittelen kirjaa jos olet todellakin kiinnostunut eroottisesta kirjallisuudesta koska tämä kirja on juuri sitä mitä se kannessa mainostaakin. Ainakin sen ymmärsin että eroottinen kirjallisuus ei ole minua varten, mutta nyt on tämäkin koettu. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti