perjantai 25. joulukuuta 2020

Kuoleman kosketus: Marko Kilpi / Undertaker OSA IV
Jarmo Kivi paljastuu saksalaiselle arkkiviholliselleen Wulfille, jota hän on vuosikausia piileksinyt hautaustoimiston varjoissa. 

Kivi tietää sen tarkoittavan säälimättömän sodan alkua. Millään muulla kuin selviytymisellä ei ole merkitystä, mutta millainen hintalappu sille tulee? Kuinka moni joutuu kärsimään? Kuinka moni uhrautumaan? Kun Kivi käy yksinäiseen taistoonsa, Eurooppa ajautuu syvenevään kaaokseen. 

Valtavat pakolaisaallot vyöryvät hallitsemattomina rajojen yli, ylikuumentuneiden lainamarkkinoiden rasittama talous ajautuu historiallisen syvään finanssikriisiin. Ääriliikkeet ottavat yhteen ympäri Eurooppaa. 

Mikä yhteys yhtäkkiä hulluksi tulleella maailmalla, Wulffilla sekä Kiven ja nuoren apupoika Tuomaksen selviytymistaistelulla oikein on? Selviytyykö lopulta kukaan? Kiitetyn ja kehutun Undertaker-sarjan neljäs osa Kuoleman kosketus paljastaa viimein hautausurakoitsija Jarmo Kiven tarkoin varjellun salaisuuden.Mä olin pitkään odottanut tulisikohan Kilveltä vielä neljäs Undertaker kirja ja tulihan se sitten viimein. Aloin innoissani kuunnella kirjaa äänikirjana ja tavallaan tykkäsin osasta mutta tavallaan kirjassa oli liikaa muuttujia eikä se ollut sellainen mitä olisi odottanut. Jäi vähän kaivelemaan se että loppu oli mitä oli ja miten siitä pystyisi enään tekemään viidennettä osaa? 

Kustannusyhtiö: CrimeTime


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti