keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Nora Roberts: Pakkomielle

 


Naomi Bowes oli vasta pikkutyttö, kun hän seurasi salaa isäänsä talosta ulos ja metsään. Metsässä oli maakellari ja maakellarissa kauhistuttava näky: kahlitty, verta vuotava nainen. Naomi vapautti naisen, paljasti isänsä rikokset ja lokasi koko perheen nimen.

Nyt Naomi Bowes on Naomi Carson, säkenöivän uran luonut valokuvaaja, joka haluaa aloittaa alusta. Hän muuttaa toiselle puolelle maata ja paneutuu kunnostamaan ostamaansa talovanhusta.

Hänen vakaa aikomuksensa on nauttia yksinelosta, mutta hyväntahtoiset paikkakuntalaiset haluavat hänen avautuvan - erityisesti Xander Keaton joka ei aio antaa periksi.

Pikkuhiljaa Naomin on myönnettävä että läheisyys on juuri sitä mitä hän kaipaa. Mutta synkkä perhetausta ei anna rauhaa ja menneisyys on vain painajaisen mitan päässä..


Kun alotin kirjan lukemisen olin tyyliin "häh, miksi kerrotaan heti juonen pääkohta" ja olin vähän harmistunut. Jatkoin lukemista koska en halunnut jättää kesken kirjaa tämän takia. Kirja oli ehkä vähän tylsistyttävä alun "pääkohdan" jälkeen mutta se vaihtui mielenkiintoiseksi jossain kohtaan. Ja oli niin mielenkiintoinen että ei pystynyt lopettamaan.

Loppujen lopuksi, tykkäsin taas Nora Robertsin kirjallisuudesta ja seuraavia kirjoja odotellessa. 

Kuva: minä itse
Teksti: celianet
Kustannusyhtiö: GummerusEi kommentteja:

Lähetä kommentti