maanantai 7. joulukuuta 2020

Jani Pösö ja Teemu Nikki: Sekasin

 

JANI PÖSÖ & TEEMU NIKKI kirjoittaneet Sekaisin kirjan, tv-sarjasta joka on saanut räjähdysmäisen suosin. Kirjassa on ennen julkaisematonta materiaalia.

Helsingin Kustanusosakeyhtiö Otava, kirja tehty Suomessa. Otava kirjapaino, Keuruu 2019. Kirjassa on 238 sivua. 

17-vuotiaan Papillonin elämä on suistumassa raiteilleen arvaamattoman, päihderiippuvaisen isän vanavedessä. Satakieli kärsii sairaanhoitajakoulussa luokkakaverinsa kiusaamisesta, kunnes romahtaa. Masentunut Hyde on sulkeutunut asuntoonsa ja yrittää itsemurhaa.Lumikki ei yhtenä päivänä saa enää jalkojansa liikkeelle. 

Nuoret kohtaavan psykiateisen sairaalan suljetulla osastolla. Nimet aihtuvat, kääpuöt tanssivat ja kestoerektio piinaa, mutta loppujen lopuksi ystävyys on parempi lääke kuin mikään muu.

Kun ensimmäisenä saavuin kirjastoon, näin tämän kirjan ja olin että minun on pakko lukea tämä. Oli se sitten äänikirjana tai ei, minä haluan. Se ei ollut kuitenkaan äänikirjapalvelussani ja otin haasteeksi lukea kirjan, se onnistui hyvin ja olin tyytyväinen itseeni.

Olen tämän kirjan nähnyt sarjana moneen otteeseen ja tykkään molemmista. Sarjasta sarjana ja kirjasta lukemalla. Kirja kertoo samat asiat, mutta vähän erilaisessa järjestyksessä mutta se sopii oikein hyvin. On helppolukuista ja vuorosanat on helppo eroittaa normaalista tekstistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti