tiistai 12. tammikuuta 2021

Christian Rönnbacka: Kaikki mikä kiiltää

 

Kansainvälistä huumekauppaa Porvoossa. Kaikki mikä kiiltää on Christian Rönnbackan huippusuositun Antti Hautalehto - dekkarisarjan viides osa.

Komisario Antti Hautalehto rauhaisa kesä Porvoossa keskeytyy, kun keskusrikospoliisi aloittaa salamyhkäisen tutkinnan paikalliseen huomattavia rahasummia törsäävään nuorisojoukkoon. Tutkinta kasvaa kansainvälliseksi, kun joukon jäseniä alkaa kadota jäljettömiin ulkomailla.

Kuvio muuttuu hetkessä ensitstä kuolettavammaksi, kun kokenut ammattitappaja ilmestyy Porvooseen aikomuksenaan jättää jälkeensä kasa ruumita. Pikkakaupungin arki uhkaa muuttua äkkipikaa veriseksi, ellei Hautalehto ryhmineen onnistu selvittämään rikosvyyhtiä ajoissa.Jälleen pääsin Rönnbackan kirjojen pariin, tämä on sitä aitoa rikos- ja poliisikirjallisuutta josta pidän. Ja kirja josta oikeasti nautin kun saan kuunnella älyttömän mielenkiintoisen mieslukijan ääntä. 

Helmet lukuhaasteen yksi viidestäkymmenestä haasteesta oli jännitys- tai rikoskirjallisuus 

Kaikki mikä kiiltää -- ei pettänyt taaskaan. Rönnbacka ja etenkin lukija Ville Tiihonen saa tästä kirjasta niin mielenkiintoisen että oma mielikuvitus lähtee menemään kirjan mukaisesti ja ei haluaisi millään jättää kesken ja tehdä jotain muuta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti