perjantai 5. helmikuuta 2021

Ennusteiden alku: Erin Hunter - Villiin luontoon 1/6

 

Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuliklaani ja Varjoklaani - on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan. 

Muiden klaanien reviirejä uhkaava Varjoklaani kuitenkin voimistuu päivä päivältä, ja Myrskyklaanin kissat ovat vakavassa vaarassa. Uljaita sotureita kuolee, ja jotkut varsin salaperäisellä tavalla.

Keskelle näitä tapahtumia ilmestyy tavallinen kotikissa nimeltä Ruska - joka saattaa osoittautua Myrskyklaanin kaikkein urheimmaksi soturiksi. 

Teksti: celianet


Mä oon joskus nuorempana kun kavereideni kanssa hengailin kirjastossa, nähnyt Soturikissat kirjoja enkä siitä oo sen kummemmin välittänyt. Nyt kun eteeni tuli lukuhaasteessa paljon eläin, metsä aiheita, päätin että voisin vähän tutkia mitähän Soturikissat pitävät sisällään ja kuuntelin tämän kirjan. Vautsi, tosi kiva. Jatkoahan tämä kirjasarja tulee olemaan ja aijon ostaa nämä kirjat vielä omakseni! 

Tämä Soturikissat on Erin Hunterin nuorille suunnattu monipuolinen kirjasarja joka käsittelee eri klaanien välisiä kissajuttuja jos sen näin ensimmäisen kirjan perusteella voi sanoa. Erin Hunter on salanimi, mutta sen taustalla on kuusi kirjailijaa. Nää kirjat on jaettu kuuteen saagaan josta jokaiseen kuuluu 1-6 kirjaa. Tää ensimmäinen saaga jota luen on nimeltään: ensimmäinen saaga: Ennustusten alku. 

Otin tän kirjan Helmet lukuhaasteen: 32. kirjan etu- tai takakannessa tekstissä on kissa ✔️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti