torstai 22. huhtikuuta 2021

Marko Hautala: Pimeä arkkitehti

 

Tästä talosta ei selviä ulos hengissä

Pimeän arkkitehti tarjoilee parasta psykologista kauhua Suomen Stephen Kingiltä. Nuori mies muuttaa kerrostaloon, mutta talon salaisuus paljastuu hänelle liian myöhään. Asukkaita tuntuu riivaavaan jokin.

Betonielementtejä, nauhaikkunoita, kaikuvia rappukäytäviä, mykkinä tuijottavia ovisilmiä. Vauraassa perheessä kasvanut Joni Widenius muuttaa ensimmäistä kertaa elämässään kerrostaloon ja sopeutuminen uuteen arkeen on vaikeaa. Tilannetta pahentaa tieto siitä, että talossa on asunut mies, joka on tappanut tyttärensä talon kellarissa.

Unettomien öiden kasautuessa Joni alkaa kuulla ääniä pimeästä rappukäytävästä, siellä vaeltaa outoja hahmoja. Kun hän tutustuu verkossa alakerran naapuriin, hän saa kuulla, että talossa on jotain pahasti vialla. Pimeän arkkitehdissä Marko Hautala näyttää, että todellinen kauhu asuu lähempänä kuin luulitkaan.

Kuva: celianet.fi
Teksti: Tammi.fi
Kustannusyhtiö: Tammi
Lukuhaaste: kirjassa on jotain samaa kuin omassa elämässäsi
   ⤷ komppaan tähän lukuhaaste valintaan sen verran että mielikuvitusmaailma. 

Tää oli ensimmäinen Hautalan kirja jonka kuuntelin äänikirjana ja voin sanoa että jatkoon meni, vaikka en ole hirveä kauhukirjallisuuden fani mutta tää kirja oli jotenkin niin "lievää" kauhukirjallisuutta mitä olisin voinut kuvitella joten  mulla jäi semmonen hyvä fiba että ofc, voin kuunnella toisen ja ehkäpä kolmannen Hautalan kirjan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti