perjantai 2. huhtikuuta 2021

Ennusteiden alku: Erin Hunter - Salaisuuksien metsä 3/6

 


Kirkas aamu oli päättymäisillään. Auringon eteen kerääntyi pilviä, ja hento tuulenvire oli yhtynyt tasaisen navakaksi puhuriksi. Tulisydäntä vapisutti, eikä hän tiennyt, johtuiko se enemmän kylmyydestä vai pahoista aavistuksista.

Soturikissaklaanien välit ovat vanhojen reviirikiistojen takia edelleen kireät, ja jotkut soturit käyttäytyvät selittämättömällä tavalla. On vaikea tietää, keneen luottaa ja kenelle olla uskollinen. Ankaran lehtikadon jälkeen luonnonvoimat näyttävät mahtinsa: sää lämpenee viimein, mutta reviirejä uhkaa hiirenkorvan ajan mukanaan tuoma tulva.

Tulisydän on päättänyt saada selville totuuden klaanisa entisen varapäälikön Punahännän kuolemasta. Etsiessään vastauksia hän pääsee sellaisten salaisuuksien jäljille, jotka joidenkuiden mielestä olisi parempi jättää selvittämättä..

Helmet lukuhaaste: 34. kirjassa tarkkaillaan luontoa ✔️

Ostin tän ensimmäinen saaga - kirjat (kuusi kirjaa) fyysisenä kotiin, koska tää kirjasarja on sellainen mistä pidän. Ja oon ihan innoissani kun teen tänä postausta, odotan innolla että pääsen lukemaan neljättä osaa koska tiedän että tarina muuttuu taas erilaiseksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti