Rempseän reteällä otteella kirjoitettu erä- ja ruokakirja. Mikä onkaan mahtavampaa kuin riisua läpimärät rytkyt päältään, relata saunassa - jos halot ovat poikkeuksellisesti kuivua ja istahtaa savuttavan öljylampun valossa naurttimaan riista--ateriaa raaka-aineista jonka joku poikkeuksellisen onnekas erämies on joskus jostakin saanut.
Pekka Ervasti on suomalainen politiikan toimittaja. On työskennellyt Yle Uutisten politiikan erikoistoimittajana toukokuuhun 2018 ja oli politiikan toimituksen päällikkö 2012 - 2015 asikana. Nykyään hän kirjoittaa muun muassa SUomen Kuvalehteen - wikipedia
Paska reissu - mutta tulipahan herkuteltua on Ervastin uusi kirjallinen täysosuma joka hätkäyttää lukijansa mielukuvilla ja herkullisilla resepteillä! Mulla ainakin jäi mieleen tää karhu keissi ja maukkaat reseptit!
Otan kirjan lukuhaasteen kohtaan: kirja liittyy johonkin vuodenaikaan, tässä kirjassa liikutaan vähän jokaisessa vuodenajassa ja siksi tämä kohta sopii hyvin tähän.
Lähteet:
- kuva: celianet.fi
- kuvaus: celianet.fi
- Pekka Ervasti: wikipedia.fi
Kustantamo: Otava
ISBN: 978-951-1-31052-5
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti