sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Ennusteiden alku: Erin Hunter - Myrsky nousee 4/6

 


Tulisydän säpsähti hereille. Jokin oli vinossa. Oksien välistä virtasi tukahduttavaa usvaa ja puiden lomasta paistoi himmeänoranssia valoa. Voisiko aamu jo sarastaa? Haju voimistui entisestään ja kauhukseen Tulisydän tunnisti sen. Tulta! 

Tulisydämen tehtävä Myrskyklaanin varapäälikkönä on vaikea. Kaikki eivät hyväksy hänen uutta asemaansa ja klaanin päälikkö Sinitähti on entisen varapäälikön petollisuudesta niin järkyttynyt etteei ole enään oma itsensä.

Tulisydämen paras ystävä Harmaaraita on vaihtanut klaania, ja vanha vihamies Tiikerikynsi vaanii yhä metsässä. Viherlehden aikana metsä on päivä päivältä kuumempi ja kohtalokan metsäpalo uhkaa klaanien teviirejä. Myrsky on nousemassa. 

Soturikissat-kirjoilla on maailmassa miljoonia lukijoita.
Myrsky nousee on sarjan neljäs osa.

ISBN 978-951-884-536-5
Lukuhaasteet: kirjasssa ollaan metsässä, kirja jonka kannessa on viikset

Siitä on niiiiiin pitkä aika kun viimeksi Soturikissoja olen lukenut, ei ole vaan tullut luettua kirjoja koska aina on ollut jotain muuta että äänikirjat menevät edelle.

Nyt kuitenkin kesäkuun alkupuolella on ollut aikaa ja tilaa joten otin kirjan käteen ja aloin lukemaan. Tämäkin kertomus muuttuu vaan jännemmäksi mitä lopummaksi pääsee. Seuraavaa odotellessa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti