tiistai 8. kesäkuuta 2021

Lempi dekkarikirjailijat

Dekkariviikko, tiistai. Haluun kertoo omana postauksessa mun lemppari dekkarikirjailijat ja miten mä oon päätynyt näiden kirjailijan kirjoihin käsiksi. 


Arne Dahl

Sam Berger & Molly Blom 一 kirjasarja, oli niin yllättävän hyvä että viime vuoden syksyllä kuuntelin kolme isohkoa romaania ja olin sitä mieltä että jos siitä tulee vielä neljäs osa kuuntelen sen mieluusti. Se viimeinen kirja jäi kyllä semmoseen kohtaan että se voisi vielä jatkuakin. Vaikea sanoa. 

Christian Rönnbacka

Antti Hautalehto 一 kirjasarja, sillä aina sattuu ja tapahtuu ja sitä on vaan niin mielenkiintoista lukea eteen päin että odotan innolla tulevaa Tulen aika kunhan saan sen ensin käsiini. 😊

Leena Lehtolainen

Maria Kallio ー kirjasarja on uusimpia kirjasarjoja joista olen pitänyt ja odottelen innolla jo seuraavaa kirjaa mikä se sitten onkaan, en muista :)

Outi Hongisto

Sattumalta löysin Veljet: Amir 一 kirjan josta odottelen jatko-osaa jäi niin pirun jännittävään kohtaalo :)

Marko Kilpi

Undertaker 一 sarja oli kiva, arvoistan sitä jos kirjailija ite osaisi jättää tarinan siihen eikä väkisin keksi uusia juttuja miten nelosessa meni, mun mielestä se meni vähän överiks. Mut Kilvellä on hyvii muita kirjoja Undertakerin lisäksi (:


Tässäpä oli mun suosikki dekkarikirjailijat. Mitä lemppareita sulla on? Kommentoi alas 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti