maanantai 1. marraskuuta 2021

Marja Aarnipuro: Ikäneidon testamentti

 

Pitkän linjan toimittaja Kaarina Riikonen ajautuu jälleen murhajutun pyörteisiin kun samassa kerrostalossa asuva tuttu ikäneito yllättäen kuolee.

Uupuiko vanha apteekkari vatsatautinsa jälkiseurauksiin vai surmattiinko hänet?

Riikonen alkaa tutkia asiaa rikostoimittajakolleegansa kanssa. Kaarinan haastattelijantaidoista, suhteista ja loputtomasta utelijaisuudestaan on jälleen hyötyö asian ratkaisemisessa.

Keski-ikäisen naistoimittajan perhe-elämäkin järkkyy rikostutkionnan tuoksinassa, eikä mustasukkaisuudeltakaan säästytä. Ikäneidon testamentti jatkaa Avun päätoimittajan Marja Aarnipuron viime vuonne ilmestyneen Maakellarin salaisuuden tairinaa ja syventää Kaarina Riikonen tutkii - sarjan tapahtumia.

Tutustuin Kaarina Riikonen kirjasarjaan kesäkuussa, -21 jolloin ensimmäisen kirjan: Maakellarin salaisuus kuuntelin äänikirjana ja sain kirjan laitettua lukuhaasteeseen. Nyt melkein puolivuotta myöhemmin ajattelin, että pitäähän tätäkin kirjasarjaa päivitellä ja yritäin muistella mitä maakellarin salaisuuden tarina oli että olisi ollut helpompi ymmärtää tätä tarinaa. 

Näin todella paljon Helsingin kirjamessuilla Marja Aarnipuron kirjoja, mutta en kuitenkaan ostanut niitä vaan kuuntelen äänikirjana. Olen alusta asti kuunnellut äänikirjana joten ajattelen että koko kirjasarja on silloin hyvä äänikirjana kuunnella koska en näe mitään järkeä, että olisin ostanut kaksi uusimpaa kirjaa ja loput olisin kuunnellut. Mielummin joko tai. 

Ikäneidon testamentti, oli ihan okei kirja, selkeä juoni. 

Kirjan tiedot

Julkaisutiedot: CrimeTime 2018
ISBN 978-952-289-443
Äänikirjan kesto 9h 1minuutti

Kuva ja kuvaus: celianet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti