keskiviikko 22. joulukuuta 2021

KK │Adrian McKinty - Ketju

 


Et ole ensimmäinen. Etkä varmasti viimeinen. Olet osa Ketjua, loputonta ja nerokasta juonta joka tekee uhreista rikollisia ja jostakusta muusta rikkaan,  Mutta Ketjua pyörittävät tahot tietävät että vanhemmat ovat valmiita mihin tahansa lastensa puolesta. Et pääse pakoon, rahalla ei ole väliä, Ketjulla on.

 Mihin olisit valmis ryhtymään pelastaaksesi lapsesi? Jätit juuri lapsesi bussipysäkille. Puhelin soi. Tuntematon soittaja kertoo siepanneensa tyttäresi.

Nyt sinun on maksettava lunnaat ja vuorostasi kaapattava jonkun muun lapsi. Tyttäresi vapautetaan vasrta kun uhrisi vanhemmat nappaavat seuraavan lapsen. Jos nämä ehdot eivät toteudu, lapsesi tapetaan. 

Uhri. Selviytyjä. Sieppaaja. Rikollinen. Sinusta tulee näitä kaikkia. Olet nyt osa Ketjua.

Erittäin mielenkiintoinen kirja luettavaksi, sivuja ahmi toisensa perään ja tarina muuttui hetki hetkeltä jännittävemmäksi. Pidin siitä, että kirjassa ei ollut "turhaa höpötystä" juurikaan, vaan tarina eteni kauniisti loppuun asti ja lopussa ei malttanut enään laittaa kirjaa kiinni vaan halusin lukea loppuun sen minkä olen aloittanut.

Puhelu katkeaa. 
No? Pete kysyy.
Aion mennä.
Älä luota kehenkään. Varsinkaan häneen.
Tämä täytyy saada loppumaan. Minä menen. Rachel inttää.

Jos sinua kiinnostaa psykologinen trilleri kirja niin tässä on yksi jota suosittelen. Itse olen kirjan saanut hyvältä kolleegaltani joka sanoi ettei itse ole lukenut mutta hänen tytär on ja hän tykkäsi kirjasta, myös kirja oli makuuni joten se saa jäädä kirjahyllyyn oleskelemaan.

Tämä kirja pääsee lukuhaasteeseen, kirja vie sinut höyhensaarille. Tätä kirjaa oli mieluisa lukea niin töissä kuin iltasaduksi ennen nukkumaan menoa. 

Ja jo se, että saa elää, on ihme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti