perjantai 24. joulukuuta 2021

KK │Ennusteiden alku Erin Hunter: Pimeyden hetki 6/6

 


Neljästä tulee kaksi. Tiikeri ja leijona kohtaavat taistelussa ja 
metsä hukkuu veren valtaan.

Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän pahempaa  vaaraan kuin koskaan aiemmin ja klaanipääliköiden on tehtävä vaikeita valintoja.  Tähtiklaanin pahaenteiset sanat askarruttavat Tulitähteä. 

Edessä on viimeinen taistelu metsän kohtalosta, mutta kaikk iei menekään niin kuin Tulitähti on kuvitellut. On enteiden täyttymisen aika ja pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille...

Ensimmäinen saaga, ennusteiden alku on saavutettu päätökseen ja seuraavana olisi vuorossa Uusi profetia jonka lukemisen aloitan ensivuoden puolella. On ollut upeaa olla tämä vuosi tämän kirjasarjan parissa ja löytää itselle tärkeä kirjasarja ja sarja jonka kirjoja on halunnut lukea lähes päivittäin ja sitä tunnetta, mitä on vaikea kuvailla mitä saa kirjoista.

Tämän kirjan paikka on olla kirjakalenterin päätöskirjana, tähän loppuu tämän vuoden kirjakalenteri ja on ollut ihan huippua tätä tehdessä vaikkakin jossain kohtaan tuli että miksi yritän kun sivut eivät käänny eikä kirja tunnu loppuvan. Tässä on kiitos, hyvä mieli itsellä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti